26 Haziran 2015 Cuma

Alarm Paket Sistemi

Sistemin bir çalışma sırasında, ekip Visus yazılımı onları etkileşimli büyük görüntüleri düzenlemek izin ve yazılım çeşitli boyutlarda görüntüler işleyebilir ne kadar iyi göstermek için ne kadar iyi test etmek için "birkaç yüz gigapixels birkaç Kamera Görüntü Sistemi değişen görüntüler yüklenen Son derece küçükten büyüğe. " Atlantis kayıp şehir yeniden - sadece Meksika Körfezi kapalı sualtı yerleştirerek, tek örnekte, onlar Dünya'nın 3,7 kaliteli alarmlar görüntü aldı ve Atlanta kentinde bir 116 gigapixel fotoğrafta dsc alarmlar gösteri alarm kurulumu olduğunu söyledi "Bir sanatçı dosya boyutu ipotekli olmadan bir görüntü veri büyük miktarda işleyebilirsiniz nasıl göstermek için sadece bir yol."

Kamera Görüntü Sistemi Ulusal Kamera Görüntü Sistemi, SCI meslektaşları Brian Summa, Giorgio Scorzelli ve Akran-Timo Bremer oluşur - Ayrıca kameralar binanın çatısında bir kamera yerleştirildi ve 611-görüntü tersledi tüm Salt Lake Vadisi 3.27 Kamera Görüntü Sistemi görünümü. Tam çözünürlükte, birlikte tüm görüntülerin dikiş bazı dört saat sürdü ama alarm sistemleri fiyatları yazılım saniyeler içinde işe yarar bir önizleme sundu.

Ancak, alarm  göre, hızlı önizleme yeni alarm sistemi yazılımın gücünü sadece küçük bir parçası olduğunu, onun gerçek önemi editörleri seçici düzenleme için düşük Kamera Görüntü Sistemi herhangi bir parçası haline yakınlaştırmak için izin yeteneği yatıyor. Bir editör görüntünün belirli bir kesimi üzerinde çalışmak gerekiyorsa, Visus bu bölüme Büyütmek ve dıştan saklanan orijinal ek görüntü verilerini yakalayabilir. Ekip yazılımı toplam alarm paket sistemi görüntü verilerinin sadece bir kamera sistemleri kullanarak tam çözünürlüklü görüntü verilerinin bir terabayt yaklaştığı olabileceği görüşünde. Bu aynı zamanda bilgisayarlar, dizüstü dsc kaliteli alarm sistemleri bilgisayarlar ve hatta akıllı telefonlar, harici sürücüler veya sunucularda saklanan görüntüleri, Kamera Görüntü Sistemi düzenlemek ve analiz etmek için yazılımı kullanmanız anlamına gelir. "Her zaman ince görüntülü sistemler verileri büyümeye devam bile, hafızada sığabilecek bizim yöntemde, önizleme, sabit boyutu vardır," kamera sistemleri fiyatı dedi. Kullanıcılar kalıcı Düzenlenen değişiklikleri kaydetmek için veya ayrı alarm sistemi bir dosya olarak kaydetmek için, el değmemiş orijinal görüntü verilerini bırakmak için seçeneğiniz vardır. Araştırmacılar fotoğraf editörü büyük resim yükleniyor yüzleşmekten alırken kahve en az 20 bardak geçirdiği doktorlar, istihbarat analistleri, fotoğrafçılar, sanatçılar, mühendisler ve herkes için faydalı olan gelişimini görüyoruz. Aynı zamanda olabilir anında özel oyun ortamları oluşturmak mümkün olabilir kamera sistemi oyuncular, ilgi. Araştırmacılar henüz herhangi bir 3D fotoğraf işleme olmasına rağmen, onlar da mümkün olduğunu söylüyorlar. Araştırma Bilgisayar Machinery bilgisayar grafik dergisinde, Derneği kısa bir süre çevrimiçi yayınlanacak Grafik ACM İşlemler . Ekip şimdi ticarileştirilmesi için yazılım geliştirmeyi planlıyor.
http://intechguvenliksistemleri.blogspot.com.tr/2015/06/dsc-kaliteli-alarm-sistemleri.html