9 Mayıs 2015 Cumartesi

Ahd Kamera - Sahte Siren - Kamera Sistemleri

Bir sistem fotoğraf makinesi , bir olan kamera sistemin çekirdeğini oluşturan değiştirilebilir bileşenler ile. Erken temsilcileri şunlardır, ahd kamera, ve Nikon F (1959).



Sistem kameralar genellikle tek lensli refleks (SLR) ya da çift lens refleks (TLR) ama aynı zamanda olabilir telemetre kameraları ya da son zamanlarda, aynasız değiştirilebilir lensli fotoğraf makineleri . Hatta nokta-ve-çek fotoğraf makineleri genellikle şunlardır tripod soketi . Bir sistem fotoğraf makinesi en azından bir kamera gövdesi ve ayrı, en içeren değiştirilebilir lensler alternatif isim nereden, değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi (ILC).



Buna ek olarak, genel olarak şunları içerir: Elektronik kamera sistemleri flaş kameranın yeteneklerini eşleşen birimleri. PC soketi harici flaş üniteleri için veya tripod adaptörü bağlar, yerine sadece bir sıcak ayakkabı daha Mekanik , elektrik, veya IR / RF uzaktan deklanşör. Kapsamlı tamamlayıcı ekipmanlar makro fotoğrafçılık ve fotomikrografisi . Dahil olmak üzere üçüncü taraf veya eski lensler için adaptörler, tilt-shift adaptörleri Film kameraları için bir motorlu sürücü otomatik olarak filmi ilerletmek için. Film kameraları, farklı kamera arkaları, toplu film için, örneğin büyük kapasiteli, veya veri geri ya da maruz kalma ve tarih bilgilerini kayıt için datebacks için. Vizörden odaklanma ya da bileşim yardım düzeltme veya büyüteç lensler ekleyin. Değiştirilebilir vizör değiştirilebilir olmak üzere, odaklama ekranı durumunda SLR .



Vizör ve odaklama ekranları farklı ölçüm seçenekleri verebilir. Ekstra kapasiteli pil paketleri, sık sık bir "pil grip" (ikinci şeklinde portre Odaklı kavrama), ama aynı zamanda kablo arayüzü ile tamamen dış paketleri de dahil olmak üzere AC adaptörleri stüdyo, sahte siren, veya diğer sabit çalışma için kukla pil arayüzleri ile Bir doğrudan çıkış, örneğin, için prizler ve eşleştirme kabloları televizyon Derinlik-of-field önizleme Global navigasyon uydu sistemi için alıcıları, örneğin (GPS) geotagging Bluetooth veya WiFi ağ modülleri Bazı erken mekanik arayüzleri markalar arasında standardize edilirken, optik ve elektronik arayüzleri genellikle özel . Sıcak ayakkabılar , temel flaş işlevleri için ortak bir arayüzü var, ama çoğu zaman gelişmiş yanıp söner ve veri modülleri için içeride özel kişileri içerir. http://intechguvenlik.com

10 yorum: